Stødbånd – den billigste leje i Danmark

Ja du læste rigtigt – her er stødbånd billigst at leje. De er nemlig ikke specielt dyre at indkøbe, så hvorfor skal du betale en formue for at leje dem. Derfor har vi sat langt mere reelle priser end alle andre. Der er flere på vej og vi arbejder på en løsning, så de også sidder bedre. Det er spændende at være pioner indenfor eventudstyr – især på pris.

Stødbånd priser

Stødbånd billig event udstyr til leje

Stødbånd billig event udstyr til leje

Pris for leje (kan hentes dagen før og afleveres dagen efter)

10 strømbånd/2 strømbånd: 900 kr/400 kr

Stødbånd – inspiration til aktiviteter

Stødbånd kender du måske fra natholdet – mad med et pift af spas og spjæt. Nu har I muligheden for at tilføje det ekstra krydderi til jeres leg. Om det er madlavning, make up, fodbold, håndbold, stikbold, ballebold, stafet, lege løgnedetektor eller en tur i moon cars, så har du muligheden for at tage strøm på dine venner. I kan bruge dem til et utal at sjove aktiviteter.

Stød-bånd er ikke for alle!

 Stød-bånd er sjov, men kan for nogle, være farligt at benytte. Derfor skal man naturligvis være sikker på at holde sig til nedenstående regler og rammer. Vi har skrevet det med ekstra stort – bare for en sikkerheds skyld. For det er sjovest når alle er – på deres betingelser. Der er rigtigt mange, der tager hensyn og lejer et sæt promillebriller sammen med stød-bånd, for det giver også et handikap i forhold til aktiviteten – på en sjov måde.
AL BRUG SKER PÅ EGET ANSVAR. BILLIGEVENT.DK KAN IKKE HOLDES TIL ANSVAR FOR SKADER, ULYKKER, SLAGTILFÆLDE ELLER ANDRE FORMER FOR KONSEKVENSER VED BRUG AF STØDBÅND.
VI FRARÅDER BRUG HVIS DU:
– ER UNDER 18 ÅR
– ER FYSISK ELLER PSYKISK USTABIL
– HAR EN HJERTE-SYGDOM, HAR PACEMAKER ELLER ANDET.
– ER SINDSLIDENDE ELLER HAR ANDRE FORMER FOR SYGDOMME
– ER PÅVIRKET AF ALKOHOL, MEDICIN, STOFFER ELLER ANDET
– ER BERUSET ELLER HAR INDTAGET ALKOHOL