Promillebriller

Promillebriller er det krydderi, der giver en aktivitet et ekstra twist. Uanset om du skal spille hockey, fodbold, ballebold, lave straffespark/straffekast konkurrencer eller stiller en bane op man kan løbe stafet – eller køre om kap i mooncars, så bliver det en del sjovere med promillebriller.

De lejes ud til en særdeles favorabel pris, for det skal være nemt og billigt at have det sjovt. Skal du bruge dem på en hverdag får du 30 % rabat. Så det er bare om at invitere vennerne til torsdagtosse eller mandagssjov. Med dem kan man for billig penge lave masser af sjove konkurrencer – og det er sjovt at være med – og sjovere at se på.

Promillebriller

Promillebriller

Pris for leje pr. dag (kan afhentes dagen før og afleveres dagen efter)

10 promillebriller/2 promillebriller: 900 kr/400 kr

Pris for leje 55 minutter i hal 

10 promillebriller/2 promillebriller: 1500 kr/800 kr

 

 

Kan bruges til temaaften i folkeskolen

Der er mange temaarrangementer i folkeskoler og på gymnasier. Et af dem handler tit om drukkultur – og hvordan det er at være påvirket. Her er promillebriller en ekstra bidrag til at gøre en lidt tør aften spændende – og gøre det mere levende og aktuelt hvordan det er at være påvirket. Så hvis du er med til arrangere TEMA-aftener i udskolingen som SSP-medarbejder eller som SSP-repræsentant, så er dette en oplagt mulighed.

Inspiration til festen

Mangler du ideer til hvad du skal lave så er vi leveringsdygtige i både promillebrilleaktiviteter og aktiviteter med andre af vores eventudstyr. Der er masser af ekstraudstyr – og det kan lejes særdeles billigt. En kasse med kegler, velcrobånd, dart og masser af andet udstyr koster kun 150 kr. ekstra. Og så behøver du ikke skulle hente tingene alle mulige steder. Det kan også være man mangler et godt sted at være – og hvor man kan boltre sig med 25 børn. Så kan man også leje en skolehal. Nogen gange er det nemmere at flytte et arrangement ud-af-huset. Book jeres eventudstyr mu og få en sjov dag med råd til mere.